Grups

Grups dels que forma part

Windu

Quartet de flautes de bec

Windu està format per quatre músics molt diferents, als qui l’àmplia formació i experiència en altres camps escènics, visuals i de gestió cultural ha servit per unir esforços a favor d’un projecte nou i innnovador.

Nao d’Amores

Companyia de teatre medieval i renaixentista

L’any 2001 neix Nao d’Amores, professionals procedents del teatre clàssic, els titelles y la música antiga, que baix la direcció d’Ana Zamora, desenvolupa una tasca d’investigació i formació per a la posada en escena del teatre medieval i renaixentista.

Tactus Collective

Jazz & early music

El grup és una amalgama de diferents prespectives musicals que convergen en un quintet al qual conviu una secció rítmica de jazz amb dos solistes de música renaixentista. El repertori és un catàleg de melodies «hits» dels renaixement  (del renaixement històric o de l’imaginari) que es desenvolupen en un context jazzístic contemporani.

Ministrers del Sabre

Animació musical

Ministrers del Sabre neix el setembre de 2005 a redós de la recuperació dels gegants de l’ermita de Sant Simó de Mataró. El 2010 presenta el seu espectacle amb repertori de música tradicional de la seva comarca.

MúSX

Animació musical

Música Ficta

Polifonia del renaixement i barroc.

Musica Ficta es un grup espanyol de música antiga creat al 1992 pel seu director Raúl Mallavibarrena. Es dedica a la interpretació de polifonia del Renaixement i el Barroc, amb especial atenció a la música espanyola del segle XVI. Està considerat un dels més destacats renovadors de la música antiga del nostre país.

Col·labora al programa «Músicas Viajeras – Tres culturas» Recorregut  musical en torn a la música sefardí, el repertori cristià i el musulmà des de 1492 (expulsión de los judíos) fins1613 (expulsión de los moriscos).

Sforzinda

Consort de flautes de bec

Nasqué l’any 2000, amb la voluntat d’explorar el repertori polifònic del Renaixement, en propostes purament instrumentals o també com a base de conjunts vocals. En la seva trajectòria s’inclouen concerts en espais com el CaixaForum de Madrid o l’Institut Cervantes d’Atenes i l’enregistrament del primer llibre de motets d’Orlando di Lasso.

Sforzinda toca amb 10 instruments que són una còpia del conjunt original conservat al Kunsthistorisches Museum de Viena, feta pel prestigiós constructor Bob Marvin.

Pàgina oficial d’Eva Jornet. Recorder and bassoon player.

Tel: (+34) 608 699 344
eva@evajornet.com

Facebook:
Facebook Pagelike Widget
Segueix-me:
Idioma:
Avís legal, política de privacitat i cookies: