Bio

SOBRE MI

Eva Jornet comença els seus estudis de flauta de bec a l’Escola Municipal de Música del seu poble natal, la Fatarella, a l’edat de sis anys. El 1999 comença els seus estudis de grau mig a l’Escola Municipal de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú amb l’Abel Puig, i l’any 2006 obté el títol de grau mig amb Menció d’Honor al Conservatori Municipal de Barcelona, on estudia amb els professors Josep Mª Saperas i Joan Izquierdo.

Un any més tard comença el primer curs del Diploma d’Estudis Especialitzats de Música Antiga (D.E.M) al Conservatoire National de Région Perpignan Mediterranée, amb Fanette Estrade, alternant classes el mateix any amb la flautista Sara Parés.

El 2011 finalitza els estudis de Grau Superior al Conservatorio Superior de Música Manuel Castillo de Sevilla, institució en la que, sota la tutoria de Vicente Parrilla, obté Matrícula d’Honor al Projecte Final. Durant aquest últim període comença els  estudis de fagot barroc amb Luis Castillo i es becada ERASMUS al’Escola Superior de Música de Lisboa (ESML), on estudia amb al mestre Pedro Couto Soares.

El mes de juny del 2011 és acceptada al màster al Conservatorium van Ámsterdam.

En varies ocasions ha rebut classes magistrals amb Fernando Paz, a Lyon amb Pierre Hamon i als cursos de Schaffhausen amb Maurice Steger.

Des de l’any 2009 forma part, com flautista i tocant diversos instruments de vent, de la companyia teatral Nao d’Amores (especialista en teatre pre-barroc), sota la direcció dramatúrgica d’Ana Zamora i musical d’Alicia Lázaro. Amb aquesta formació ha participat en la creació dels següents espectacles: Auto del Cristo de los Gascones, Auto de los Reyes Magos (amb la coproducció del Teatre Abadia de Madrid), Dança da morte/Danza de la muerte (coproduïda amb el Teatre Cornucòpia, de Lisboa), Auto de los cuatro tiempos, Auto de la Sibila Casandra, de Gil Vicente, y Comedia llamada Metamorfosea, de J. Romero de Cepeda. Seguint dins del món teatral, el 2012, amb Nao d’Amores i la Compañía Nacional de Teatro Clásico de Madrid (CNTC), representa la obra Farsas y églogas, de Lucas Fernández, continua amb l’obra Triunfo de amor al 2015 i al 2017 amb Europa, que a sí misma se atormenta. https://www.naodamores.com

Màster de Musicologia i interpretació de la música antiga, promoció 2013/14 al’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) i UB (Universitat de Barcelona).

Durant la temporada 2015/16 va formar part com flautista solista a l’Orquestra Simfònica de Madrid amb la producció de l’òpera “Alcina” de Händel al Teatro Real de Madrid.

Ha assistit a classes de fagots històrics a l’ESMUC amb Pep Borràs i esporàdiques con Carles Cristóbal a l’aula de música antiga de Girona i als cursos de Freiburg amb Eyal Street.

Des del 2016 dirigeix i es intèrpret del inusual quartet de flautes de bec WINDU, amb el qual amb el primer espectacle Under Construction van ser premiats amb tres premis, millor grup de música antiga 2016 por votació del públic, millor grup jove i millor grup innovació per GEMA (Asociación de grupos de música antigua de España). Actualment compten amb dos espectacles més estrenats al 2020, Wind i al 2021 El guateque de la reina.  https://www.winduquartet.com

Al 2019 entra a formar part del grup de fusió de jazz i música renaixentista TACTUS COLLECTIVE (Madrid). http://www.tactuscollective.com

Ha fet  varies col·laboracions con el grup de música antiga Música Ficta, amb el programa Músicas viajeras, repertoris de los mons cristians, sefardí i musulmà amb la Península Ibérica . http://musicaficta.es/discos-y-proyectos/musicas-viajeras/

Des del 2018 es professora de flauta de bec i música de cambra al Conservatori Professional de Sabadell (Barcelona).

DOWNLOAD PACK
BIO
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH